Tri godine saradnje sa kardiologom

Tri godine saradnje sa kardiologom

Danas je (23.03.2017.godine) navršeno tri godine saradnje sa doc. dr. med. sc. Ramiz Hajrić, internistom i subspec. kardiologom.

Doc. dr. Hajrić je eminentni stručnjak Klinike za kardiovaskularne bolesti UKC Tuzla, čiji rad je prepoznat i cijenjen širom BiH, ali i okruženja. Prije tri godine, zahvaljujući menadžmentu JZU Dom zdravlja Tešanj, ostvarena je saradnja s doktorom, a koja je podrazumijevala redovne dolaske i rad u Službi medicine rada JZU Dom zdravlja Tešanj. 

Naime, doktor dolazi 2x mjesečno i obavlja kardiovaskularne preglede u ustanovi, a u prosjeku, obavi od 60 -80 pregleda mjesečno. 

Tokom današnje posjete, Službu medicine rada i ordinaciju doktora, posjetio je direktor ustanove, prim.dr. Hidajet Mudrov koji je rekao sljedeće: “Sa angažmanom specijalista i vrhunskih stručnjaka, naša ustanova nastoji poboljšati kvalitet zdravstvene usluge, ali i olakšati pacijentima ostvarivanje zdravstvene zaštite. Naši pacijenti i mi smo prezadovoljni sa radom doc. dr. Hajrića, zbog čega mu se zahvaljujemo, te se iskreno nadamo, da će saradnja trajati još mnogo godina.”

Direktor Mudrov se zahvalio i cjelokupnom timu na ažurnom, kvalitetnom i profesionalnom radu.  

 

Share: