MZ Kalošević uručila zahvalnicu JZU Dom zdravlja Tešanj

MZ Kalošević uručila zahvalnicu JZU Dom zdravlja Tešanj

Danas su, JZU Dom zdravlja Tešanj i direktora ustanove prim.dr. Hidajet Mudrova, posjetili predstavnici MZ Kalošević, koji su tom prilikom  uručili zahvalnicu zbog  pomoći i podrške pri nabavci hlorne stanice u mjesnoj zajednici.

Zahvalnicu je uručio predsjednik MZ Kalošević, gdin Fahrudin Bobarić, koji je tom prilikom rekao: ” Zahvaljujemo se rukovodstvu JZU Dom zdravlja Tešanj na velikoj pomoći pri spomenutoj nabavci, ali i dugogodišnjoj saradnji i podršci svih aktivnosti MZ Kalošević. Iskreno se nadamo da će se saradnja nastaviti i u narednom periodu.”

U ime ustanove, ali i u svoje lično ime, direktor Mudrov je zahvalio gostima na posjeti, te je istaknuo sljedeće: ” Naša ustanova se kontinuirano trudi doprinositi lokalnoj zajednici, te biti društveno – odgovorna firma koja će obavljati najprofesionalnije svoju primarnu djelatnost, ali i osigurati svaku drugu pomoć i podršku stanovništvu općine Tešanj. Zahvaljujem se MZ Kalošević na uvažavanju i prepoznavanju našeg truda, te stojimo na raspolaganju u svim novim projektima i aktivnostima u kojima možemo pomoći.”

 

Share: