Uručena zahvalnica direktoru JZU Dom zdravlja Tešanj

Uručena zahvalnica direktoru JZU Dom zdravlja Tešanj

Dana 05.06.2017.godine (ponedjeljak), JZU Dom zdravlja Tešanj je posjetio predsjednik PK “Win” Tešanj, Ernad Bedak, koji je direktoru ustanove uručio zahvalnicu.

Plesni klub “Win” Tešanj je osnovan prije 3 godine, s ciljem promocije i popularizacije sportskih plesova među mladima na području općine Tešanj. Zahvaljujući višestotnom članstvu, velikom broju nagrada i priznanja sa domaćih i inostranih takmičenja, ali i velikom trudu predsjednika i članova, plesni klub “Win” ima respektabilnu poziciju među sportskim klubovima u općini, ali i u okruženju.

Osnivač i predsjednik, Ernad Bedak ističe da ovaj plesni klub ima mnogo prijatelja, zahvaljujući kojima klub opstaje i napreduje. U najvećoj mjeri, oni su građani i građanke Tešnja, koji su prepoznali trud i rad ekipe, ali među njima je i jedan dio predstavnika lokalne uprave, javnih ustanova/preduzeća i privrednih subjekata.

Jedan od velikih prijatelja je i direktor JZU Dom zdravlja Tešanj, prim.dr. Hidajet Mudrov koji podržava njihov rad od samog početka, a upravo zbog toga, predstavnici “Win”-a su iskoristili priliku da mu uruče zahvalnicu.

Tom prilikom, direktor Mudrov je rekao: “Zahvaljujem se na priznanju. Oduvijek sam podržavao entuzijazam i rad mladih ljudi, i sigurno da ću to činiti i u budućnosti. Nadam se da će naša općina imati još ovakvih pozitivnih priča i udruženja, koja nude mladima kvalitetno korištenje slobodnog vremena.”

Share: