Posjeta JP “Rad” Tešanj

Posjeta JP “Rad” Tešanj

Dana 25.01.2018.godine (četvrtak), v.d. direktor JZU Dom zdravlja Tešanj, prim.dr. Hidajet Mudrov je posjetio menadžment JP “Rad” Tešanj. Povod posjete je upoznavanje sa novoizabranim rukovodstvom javnog preduzeća, te razgovor o proširenju međusobne saradnje.

Tokom sastanka naglašeno je zadovoljstvo s dosadašnjom saradnjom, te je razmatrano nekoliko eko projekata, koje mogu realizovati zdravstvene ustanove s područja naše lokalne zajednice.
Prim. Mudrov je poželio sreću i uspjeh novoizabranom rukovodstvu, te je istaknuo da je JZU Dom zdravlja Tešanj započela određene komunalne projekte,a takođe, izrazio je spremnost zajedničkog rada s lokalnim preduzećima i organizacijama na sprovođenju vizije “Tešanj – sredina ekološke svijesti”.
Direktor JP “Rad”, gdin Adnan Lihić se zahvalio na upriličenoj posjeti i iskazanom interesu JZU Dom zdravlja Tešanj za eko projektima, te je naglasio da će u skorijem periodu biti upriličene posjete zdravstvenim ustanova s područja općine Tešanj, kako bi se ponudili konkretni ekološki projekti u ovim ustanovama.

Share: