Poziv za dostavljanje ponude u pregovaračkom postupku

Poziv za dostavljanje ponude u pregovaračkom postupku

Poziv za dostavljanje početne(inicijalne) ponude u pregovaračkom postupku bez objave obavještenja za nabavku u postupku javne nabavke roba”nabavka lijekova”
Poštovani,
Pozivamo Vas da dostavite inicijalnuponudu u pregovaračkom postupku bez objave obavještenja za nabavku u postupku nabavke roba,”nabavka lijekova”.

1.Ponuda se priprema na jednom od službenih jezika u BiH,na latiničnom ili ćiriličnom pismu.Kod pripreme ponude ponuđač se mora pridržavati zahtijeva i uslova iz TD.Ponuđač ne smije mijenjati ili nadopunjavati tekst tenderske dokumentacije.
2.Ponuđač mora kod pripreme tenderske dokumentacije koristiti preuzete obrasce,obrasce ne smije mijenjati ili nadopunjavati tekst tenderske dokumentacije.
3.Alternativna ponuda nije dozvoljena.
4.Rok za isporuku robe: Prodavac se obavezuje da će robu isporučivati sukcesivno po potrebi UO za 1(jedan)mjesec. Rok isporuke treba biti 3(tri),a najduže 5(pet)dana od dana dostavljanja narudžbenice,a računa se od dana obostranog potpisivanja ugovora od strane ovlaštenih lica ugovornih strana.
5.Plaćanje: 30 dana po ispostavljanju fakture.
6.Rok važenja ponude je 30 dana računajući od isteka roka za podnošenje ponuda..
7.Kriterij za ocjenu ponuda:najniža cijena.

Zbog hitnosti postupka ponuđačima će elektronskim putem biti upućen Poziv za dostavljanje inicijalnih ponuda kao i tenderska dokumentacija,a sve će biti objavljeno na internet stranici UO.Ponuđači mogu nakon preuzeimanja poziva i tenderske dokumentacije, inicijalnu ponudu dostaviljati elektronski, na mail: domzdravlja.tesanj@bih.net.ba i putem pošte ili lično na protokol Doma zdravlja, najkasnije do 27.09.2022.g.
Na osnovu dostavljene inicijalne ponude UO će započeti pregovore. Tendersku dokumentaciju možete pogledati ovdje:Tenderska dokumentacija21092022

Share: