Predstavnici JZU Dom zdravlja Tešanj posjetili Gračanicu

Predstavnici JZU Dom zdravlja Tešanj posjetili Gračanicu

Jučer su (21.04.2016.godine), predstavnici JZU Dom zdravlja Tešanj boravili u Gračanici. Povod posjete je sastanak predstavnika zdravstvene struke, ustanova i farmaceutskih kuća s ovog područja, te realizacija međunarodnog sajma poduzetništva i obrta “Grapos Expo 2016.”

Naime, direktor ustanove, prim.dr. Hidajet Mudrov je posjetio sjedišta zdravstvenih ustanova i farmaceutskih kuća, kako bi razgovarao o mogućnostima i unapređenju poslovne saradnje, te saznao informacije o njihovim akreditacijskim iskustvima i izazovima.

Pored službenog sastanka, prim. dr. Hidajet Mudrov je sa svojim saradnicima, posjetio i međunarodni sajam poduzetništva i obrta “Grapos Expo 2016”, koji se već 7. godinu organizuje u Industrijskoj zoni općine Gračanica.Cilj Sajma je prvenstveno promocija i afirmacija domaće i privrede iz okruženja. Od 2010. godine kada je organizovan prvi sajam pa do danas, zahvaljujući visokom nivou organizacije i visokim standardima kvaliteta, sajam je izrastao u respektabilnu tradicionalnu manifestaciju interesantnu ne samo domaćim, nego i mnogobrojnim stranim izlagačima. 

 

Share: